Adıyaman Belediyesi Personeline Hizmet İçi Eğitimi
İngilizce Kursuna Katılan Belediye Personeline Sertifika Verildi
 
 
Adıyaman Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Hizmet İçi Eğitim Programları” çerçevesinde, İngilizce kursuna katılan personellerine sertifika verildi.  
Eğitimci İshak Çiftçi tarafından Belediye Meclis Salonu’nda verilen kursta katılımcılara gramer, pratik ve uygulama olarak 8 ay boyunca 120 saat İngilizce dersi verildi. İlk etapta temel eğitim verilen ve ileriki safhada daha geniş kapsamlı eğitime tabi tutulacağı belirtilen Belediye personelleri, sertifikalarını alırken mutlulukları yüzünden okunuyordu. Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika dağıtım törenine eğitimci İshak Çiftçi’nin yanı sıra Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan da katıldı.
Törende bir konuşma yapan Başkan Büyükaslan; “Belediye olarak organize etmiş olduğumuz İngilizce kursuna birçok personelimiz katıldı. Genellikle teknik işlerle iştigal olan personellerimiz katılım sağladı. Bugün sertifika dağıtım töreni için bir aradayız. Bu vesile ile hepinizin mübarek Ramazan ayı’nı kutluyorum. Ramazan’ın kentimize, ülkemize, İslam âlemine, barış, huzur, birlik, beraberlik getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
Ülkemiz birçok projeyle farklı alanlarda Avrupa Birliği’nden destek görmektedir. Buna paralel olarak doğal olarak Adıyaman Belediyesi olarak biz de bazı projelerimizle destek alıyoruz. Bilindiği üzere Sitilce mevkiinde yaptıracağımız Atık Su Arıtma Tesisi AB tarafından finanse edilecek. Yapım ve müşavirlik ihaleleri bitti. Yer teslimi yapıldı. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak.  
Teknik manada ileride sıkıntı çekmemek gayesiyle personellerimizi İngilizce kursuna tabi tutuyoruz. Bundan 8 ay önce başlatmış olduğumuz kursta 120 saat eğitim verildi. Bugün itibariyle birinci etap sona erdi. Önümüzdeki günlerde kısmet olursa ikinci etabı da başlatacağız.
Bu vesile ile kursa katılıp bu belgeleri hak eden siz değerli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sizlere ders veren çok değerli İshak Çiftçi hocaya da şükranlarımı sunuyorum” dedi.  
8 ay boyunca büyük bir fedakârlıkla Belediye personeline İngilizce kursu veren eğitimci İshak Çiftçi ise, eğitime katılanları tebrik ederek, önümüzdeki günlerde de bu eğitimin devam edeceğini belirtti.   
Editör: Adıyaman Haber