Adıyaman’da harabe olarak bırakılan minibüs durağı madde bağımlılarının adresi oldu.

Sitilce yakınlarında bulunan TOKİ konutları girişinde minibüs durağı olarak kullanılan boş alan madde bağımlıların mekanı haline gelirken, madde bağımlıları ile alkoliklerin binayı mekan ettiği belirtildi.
- MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ 
Mahalle sakinleri, duruma tepki göstererek,  “Herkese şikayet ediyoruz. Kimse gelen giden yok. Buraya bayan getiriyorlar. Uyuşturucu içiyorlar. Alkol içiyorlar. Biz mahalle sakinleri olarak çok huzursuzuz. Benim çoluk çocuğum, torunlarım yola çıkamıyor. Biz burada olanlardan şikayetçiyiz. Kim ilgilenecek, emniyet mi ilgilenecek ? Burayla ilgilenilsin. Kimse ilgilenmiyorsa valiliğe mi gidelim, gerekiyorsa oraya da gideriz. Buranın durumu iyiye gitmiyor. Bir an önce yetkililer el atsınlar bu olaya” 
Bina sakinleri ise yaşananlardan rahatsızlık duyduklarını söyleyerek, şöyle konuştular:

“Terk edilmiş durak her şey oluyor. Ayıptır ya. Buraya bayan getiriyorlar. Alkol içiyorlar. Bazı kötü alışkanlıklarda yapıyorlar. Bu olayların burada olmasını istemiyoruz. Çok rahatsızız. Emniyetinde Bu olaylara en kısa zamanda mahalleli olarak el koymasını istiyoruz. Biz mahalleli olarak dışarı çıkamıyoruz. Dışarıda oturamıyoruz. Bu olaylar böyle devam etmemeli”

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber