1998 yılında kurulmuş olmasına denk şekilde var olan tecrübesini ve bilgi birikimini hep sektöründe daha iyi adımlar atmak amacı ile kullanan, bunu başarırken de aynı zamanda sürekli olarak ilerleme odaklı olan E-Ravza, Ravza Hurma olarak Medine-i Münevver’de kurulmuştur. O dönemlerde Elaf Taiba Hotel altında kurulan E-Ravza, gelişmişlik düzeyini de sürekli olarak arttırarak müşterilerine de hep daha iyisini sunma özelliği taşımaktadır.

Firma Necati Taştemir tarafından kurulmuştur. Zaman geçmesine bağlı olarak da zamanla çok daha iyilerine adım atmış ve gelişmişlik düzeyini de büyük oranda arttırmıştır. Şu anda Sudi Arabistan’ın çeşitli bölgelerinde faaliyetlerini sürdürmekte olan firma, aynı zamanda ülkemize de ürünlerinden ithal etmekte ve yine ülkemizde belirli bölgelerde de görülmektedir.

Tercih edilmesi ile müşteri memnuniyetini büyük ölçüde sağlamayı başaran, müşterilerinin taleplerini net bir şekilde karşılayabilecek kaliteye sahip olan E-Ravza kendi internet sitesi üzerinden de satış yapmaktadır. Güvenli alışveriş yapabileceğiniz ve seçenekleri rahat bir biçimde görebileceğiniz bir düzene sahiptir.

Çeşitliliğin Adresi, E-Ravza!

Umre Ve hac dönemlerinde istediğiniz ve götürmek istediğiniz çoğu şeyin satışını yapan ve bu konuda da hiç şüphesiz güvenebileceğiniz bir isim olan E-Ravza, ayrıca çikolatalı hurma konusunda da oldukça doğru bir tercihtir. Kalitesinden ödün vermemesinin yanında ayrıca lezzet bakımından da tam aradığınız kriterleri taşımakta ve buna en iyi şekilde de uygunluk sağlamaktadır.

Firma, sizlere sunduğu çikolatalı hurmalar için ayrıca özenli de davranmaktadır. Olabilecek en iyi seçenekleri sağlamanın yanında firma, doğru adımlar atarak müşterilerinin de gönüllerini çelmektedir. İstediğiniz kadar alabileceğiniz gibi bu kısımda da aslında fiyatlandırma konusunda da endişe etmenize gerek kalmamaktadır. Firma, ücretler konusunda sektörünün aksi şekilde müşterilerini düşünmektedir.

Sizi Düşünen Bir Firma!

Büyük fiyatlı etiketler yerine gerçekten sevdiklerinizi mutlu etmek istediğinizde alabileceğiniz fiyatlar kullanan E-Ravza Hac ve Umre ziyaretlerinden dönenlerin de ortak tercihi haline gelmiştir. Hem ülkemizi temsil etmesi hem de tüm bu kriterleri sayesinde elbette bu beğeniyi de hak ettiği de kesindir. Firma, özellikle bu kısımda oldukça başarılıdır.

Kaynak: https://www.e-ravza.com/cikolatali-hurmalar

Editör: Adıyaman Haber