Firma güneş enerjisini kullanan kişilerin ihtiyaç duydukları ürünlerin satışını gerçekleştiriyor. Solar enerji teknolojileri üzerine hizmet veren firmanın ürünleri elektrik üretimi için güneşten enerji almak isteyen kişilerin işlerini kolaylaştırıyor. Bu ürünler sayesinde üretim yapan kişiler elektrik faturalarından tasarruf edebiliyorlar.

Firmanın Ürün Kategorileri

Güneş enerjisinin daha fazla ve kaliteli bir şekilde kullanılmasını amaçlayan firmanın satışını yaptığı ürünler şu kategorilerden oluşuyor. Böylelikle güneş enerjisi üretimi yapan kişiler ihtiyaç duydukları ürünleri doğru yerde arayarak satın alabiliyorlar. Ürün kategorileri su depoları, jel aküler, solar setler, inverterler, regülatörler, tarım ürünleri ve güneş panelleri oluyor.

Güneş Enerjisi Üreten Güneş Panelleri

Güneş enerjisi tükenmeyen enerjilerden olduğu için insanlar bu enerjisi kullanarak kaynak sorunu yaşamıyorlar. Ayrıca diğer enerji türlerine göre daha kolay üretilerek kullanılabiliyor. Bu sebeple firma insanların güneş enerjisini kaliteli bir şekilde üretebilmesi için güneş paneli satışı yapıyor.

Firmanın güneş panelleri monokristal ve polikristal olmak üzere iki türden oluşuyor. Güneş panellerinin aralarındaki farklar ise enerji verimliliği, şekil ve maliyet gibi farklar oluyor. Bu sebeple güneş enerjisi için güneş panelini kullanacak olan kişiler isterlerse enerji verimi yüksek olan monokristal paneli isterlerse daha az verimi olan polikristal panelleri tercih edebiliyorlar.

Ayrıca üretim yapmak isteyen kişiler kullanacakları alana uygun olacak güneş panelini de seçebiliyorlar. Polikristal paneller sensör, led aydınlatma, hobi devreleri ve telefon şarj etme amacıyla kullanılabiliyor. Monokristal panel çeşitleri ise evler, çiftlikler, tekneler ve karavanlarda enerji ihtiyacının karşılanması amacıyla kullanılabiliyor.

Aydınlatma ve TV Keyfi İçin Kullanılabilen Setler

Güneş enerjisinin elde edilmesi için gerekli ürünlerin satışını yapan firmanın ürünleri arasında solar setler de bulunuyor. Bu setler güneş enerjisini elektrik üretmek amacıyla kullanmak isteyen kişilerin pek çok ihtiyacını karşılıyor. Firmanın solar set çeşitleri buzdolabı, televizyon, aydınlatma ve diğer ev aletlerinin çalıştırılmasını güneş enerjisiyle sağlıyor. Ayrıca bu setler mega, mini, midi, maxi ve güneş panelleri seti olabiliyor. Bu setler türlerine göre farklı enerji gücüne de sahip oluyor. Böylelikle solar sete ihtiyaç duyan kişiler güçlerine, kullanım amaçlarına veya türlerine göre seçim yapabiliyorlar.

Tarım Sulama Amacıyla Kullanılabilen Setler

Firmanın ürettiği solar setler sadece elektrikli aletlerin çalıştırılması için kullanılmıyor. Ayrıca tarım sulama amacıyla kullanılabilen setler de oluyor. Tarımsal sulama da güneş enerjisini kullanmak isteyen kişiler firmanın satışını yaptığı dalgıç pompa solar sulama sistemlerinden satın alarak kullanabiliyorlar. Bu sistemler kolay bir şekilde kurularak paneller yardımıyla güneş enerjisi elde edip sulama yapabiliyorlar. Bu ürünler dışında firmanın gerekli durumlarda su ihtiyaçlarının karşılanması için su deposu satışları da bulunuyor.

Elektriğin Depolanmasını Sağlayan Aküler

Güneş enerjisi üretiminde ihtiyaç duyulan pek ürünün satışını yapan firmanın ürünleri arasında elektriğin depolanmasını sağlayan akülerde bulunuyor. Paneller yardımıyla üretilen elektrik jel aküler yardımıyla depolanarak gerektiğinde enerjiye çevrilerek kullanılabiliyor. Enerji ihtiyaçlarını her an karşılamak isteyen kişiler aküler sayesinde depolama yaparak gerekli durumlarda kullanabiliyorlar.

Editör: Adıyaman Haber