Glüten bitkisel bir proteindir. Arpa, buğday ve çavdar gibi tahıllarda bulunmaktadır. İlave edildiği ürünlere esneklik ve yumuşaklık vermektedir. Bu nedenle gıda alanında oldukça sık kullanılmaktadır. Özellikle makarna, bulgur, ekmek, irmik ve daha birçok hamur işinde bulunmaktadır.

Glüten aslında besin değerleri açısından oldukça faydalı bir proteindir. Ancak bazı hastalıkların ciddi oranda tetikleyicisidir. Özellikle çölyak hastalığında glütenin çok ciddi oranda olumsuz etkileri söz konusudur. Bunun yanında glüten bazı kişilerde, çölyak rahatsızlığı olmasa da sindirim sorunlarına, halsizliğe ya da cilt sorunlarına neden olabilmektedir. Bu tür rahatsızlıklar ve hassasiyetler yaşayan kişilerin glütenden uzak bir yaşam sürmesi gerekmektedir.

Ambar Evim

Ambar Evim firması olarak sizlere faydalı ve sağlıklı besinler sunuyoruz. Her tür un çeşidi ile tüm hassasiyetlerinize ve hastalıklarınıza karşı başarılı bir direnç ve savunma göstermenize yardımcı oluyoruz.

Firma olarak sizlere her zaman en sağlıklı ürünleri sunuyoruz. Tüm ürünlerimiz ok ciddi kontrol aşamalarından geçerek sizlere ulaşıyor. Katkısız ve glütensiz un çeşitlerimizin her biri ata tohumlarından elde edilen, besin değerleri yüksek ve oldukça sağlıklı mahsuller olarak sizlere ulaşıyor.

Ambar Evim firması olarak sizlere üretmekte olduğumuz en sağlıklı un çeşitlerini online olarak satışa sunuyoruz. Sizlerde web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan her tür kategori üzerinden online olarak istediğiniz un çeşitlerinden, istediğiniz gramajlarda sipariş verebilirsiniz.

Glütensiz Un Çeşitleri

Ambar Evim firması olarak her tür bakliyattan en sağlıklı glütensiz un çeşitlerini üretiyoruz. Badem unu ile taş değirmen lezzetini sizlere sunuyoruz. Çiğ karabuğday unu ile ata tohumunun lezzetine ulaşabilirsiniz. Mısır unu ile en güzel ve lezzetli ekmekleri kendiniz yapabilirsiniz.

Tüm ürünlerimiz için web sayfamızı ziyaret edebilir ve istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber