Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, üniversiteye kayıt yaptırma gelen öğrenci ve yakınlarıyla yakından ilgileniyor.

Adıyaman Üniversitesine kayıt yaptırmaya gelen binlerce öğrenciyi karşılayan TEM ekipleri, kayıt süresince her türlü ihtiyaçlarını giderip, işlerine yardımcı oluyorlar.

Türkiyenin dört bir tarafından gelen öğrenci ve velileriyle yakından ilgilenen ekipler, onları terör örgütlerinin tuzaklarına karşı uyarıyorlar.

Terör örgütlerinin tuzaklarını broşürlerle anlatan ekipler, herhangi bir olumsuz durumlarda neler yapılması gerektiğini aktarıyorlar.

Öğrenci ve ailelerine çeşitli ikramlarda da bulunan ekipler, misafirleri yolcu edene kadar ilgileniyorlar.

Veliler ve öğrenciler polisin sıcak yüzü karşısında etkilendiklerini belirterek, yetkililere teşekkür ettiler.

Çocuklarının sahipsiz bırakılmadığını aktaran veliler, Devletimizin sıcak yüzünü burada görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın emin ellerde olduğuna şahit olmanın gururnu yaşıyoruz. Burada ekipler her türlü tehliye karşı bizleri ve çozuklarımızı bilgilendirdiler. Artık Adıyamanda polis abilerinin ve ablalarının olduğunu biliyorlar. Bu çalışmaya imza atan herkesi tebrik ediyoruz şeklinde konuştular.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber