Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, 250 öğrenciye yönelik yemek programı düzenledi.

Toplum Destekli Polislik (TDP) Şubesi tarafından yürütülen “Mavi İzler” projesi kapsamında Beşpınar Mesira alanında gerçekleştirilen etkinlikte kentteki ortaokullarda okuyan 250 öğrenciye yemek ikram edildi.

Yemeğin ardından öğrenciler müzik eşliğinde eğlendi.

TDP Şube Müdürü Tekin Alp, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenledikleri etkinliğin 2014 yılında hayata geçirilen Mavi İzler projesinin son ayağı olduğunu söyledi.

Proje kapsamında daha önce öğrenciler için Gaziantep gezisi düzenlediklerini aktaran Alp, “Öğrencilerimiz bu gezimizde Zeugma Mozaik Müzesi’ni, hayvanat bahçesini ve büyük bir alış veriş merkezini gezme fırsatı buldular” dedi.

Proje kapsamında derslerinde başarılı olan öğrencilere Adıyaman Üniversitesi ile birlikte rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunduklarını ifade eden Alp, şöyle konuştu:

“Bunun haricinde zaman zaman bu şekilde beş pınar mevkiğinde zaman zaman piknik projelerimiz oluyor. Projelerimiz devam edecek 2015 yılında da her yaşta yanınızdayız isimli 230 bin liralık ÇOGEP projesi kapsamında projemiz onaylandı 2015 yılında da inşallah hayata geçireceğiz”

BHA

Editör: Adıyaman Haber