EkoAvrasya Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya’yı makamında ziyaret etti. 

 
Bir dizi ziyaretler için Adıyaman’a gelen Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya’yı makamında ziyaret etti. 
 
Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren, zaman, zaman fırsat buldukça değerli dostlarımız ile bir araya gelerek, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Adıyaman’ın benim nazarımda ayrı bir yeri var. Gazeteciler Cemiyeti’nin ilde yaptığı çalışmaları basından takip ediyoruz. Ciddi anlamda insan odaklı projeleri hayata geçiren il’e insanlarına faydalı olan bir STK’nın ilde desteklenmesi gerektiğini, bu başarılı yapıyı EkoAvrasya olarak destekliyoruz.
 
Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya, Uluslar arası yayın yapan EkoAvrasya dergisinin kaliteli bir yayın yaptığını, başarı çıtasını gün ve gün yükselten EkoAvrasya dergisi yönetim kurulu Başkanı Hikmet beyin ziyaretleri de bizleri ayrıca onurlandırmıştır dedi. 
 
Ziyarette EkoAvrasya Adıyaman il temsilcisi ve cemiyet yönetim kurulu üyesi Haluk Erdoğan ve Cemiyet Başkanvekili Yusuf Dündar hazır bulundu.
Editör: Adıyaman Haber