KPSS Kurs Merkezi Müdürü Ramiz Tuzcu, yaptığı açıklamada, KPSS üyelerini geleceğe hazırlamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Şuanda kayıtlı bin öğrenciyi sınava hazırladıklarını belirten Tuzcu, Adıyamanda eğitim durumunun iyi olmadığını, son zamanlarda eğitimde büyük hamleler yapılarak okullar açıldığını, üniversitenin kapasitesinin artırıldığını fakat bunların yeterli olmadığını ifade etti.

22 Mayısta KPSS sınavının olduğunu hatırlatan Tuzcu, şunları kaydetti:

Adaylarımız yoğun bir çalışma beklemektedir. Streslilerdir. Biz elimizden geldiği kadar bu ortamı çeşitli etkinlikler yaparak bunların bu stresli ortamdan çıkmalarını sağlamaya çalışıyoruz.  Üniversite vasfında denemeler yapmaktayız. Kursiyerlerimize seminerler vereceğiz. Bu kursla yardımcı olmaya çalışacağız. Öğrencilerimizin biran önce kazanması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Öğrencilerimiz 20 Mayısta sınava hazır hale geleceklerdir. Eğitime bir katkımız varsa, eğitime bir şeyler katmak istiyorsak, biz kendimizi mutlu ve memnun hissederiz. Bu ortam inşallah öğrencilerimize faydalı olur

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Editör: Adıyaman Haber