Adıyaman Cumhuriyet  İlkokulu’nda, üç  salonda düzenlenen hazırlık kurslarının hafta sonu  13.00–18.00 saatleri arasında verileceği  ve sınav haftasına kadar süreceği  bildirildi.
Kursun açılışında kursiyerlere hitap eden, Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Sever, Çalışma hayatında üyelerimizin hep yanında olduk, her adımda yanlarındayız. Daha önce de benzer sınavlarda üyelerimize sendika olarak aynı çalışmaları yaptık. Bu tür sınavlarda üyelerimize öncelikle genel merkezimizce hazırlanan ilgili sınavlara hazırlık kitaplarını temin ediyoruz. Bu amaçla sendika genel merkezimiz tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan hazırlık kitaplarından bin tanesini üyelerimize dağıttık. Sınavlara yakın süreçlerde hazırlık kursları düzenleyerek, alanında uzman eğitim yöneticilerini kursiyerlerimizin istifadesine sunuyoruz. Hazırlık kurslarımız süresince deneme sınavları yapıyoruz. Kurs merkezimizle, Adıyamanda sınavlara hazırlanan tüm üyelerimize ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu ve benzeri sınavlarda Eğitim Bir Sen üyelerinin başarı grafiğinin yüksek olduğunu söyleyen İbrahim Halil Sever sözlerine şunları ekledi:

“ Başarı grafiğimizin yüksekliğinde üyelerimizin azim, gayret ve kabiliyetinin yanında; sendikamızın sınavlara hazırlık sürecinde, kitap temininden hazırlık kurslarına, deneme sınavlarından tercih sürecinde rehberlik ve istişare hizmetine kadar her türlü desteğinin de ciddi bir katkısı var. İnsan için ancak çalıştığının karşılığının olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple üyelerimizin başarılı olmaları hedefine, onlarla omuz omuza gayret göstererek, emek sarf ederek, alın terlerine alın terimizle katkı sunuyoruz 
Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Sever  sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu kursu açmaktaki amacımız geleceğin kaliteli idarecilerinin yetişmesine katkı sunmaktır. Üyelerimize kurs desteği sağlayarak sendikacılıkta hizmet anlayışımızı ortaya koyduk. Gerçek örgütlenmenin, özlük hakları ile değerler sendikacılığı mücadelesinin birlikte yürütülmesiyle mümkün olacağına inanıyoruz. Sendika olarak hiçbir zaman dar kalıpta, kısa mesafeli, tek boyutlu düşünmedik, geçmişin bize verdiği tecrübe ve güvenle ile üyelerimizin her türlü ihtiyacına cevap olacağız.”

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber