Merkezi Derslikler B2 Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Üniveriste Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir ve Prof. Dr. Ali Aydın, 51. Bölge Adıyaman Eczacılar Odası Başkanı Hüseyin Taş, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Türel, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Koca, Turizm Fakültesi Dekanı Ramilya Yarullina Yıldırım, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İbrahim Halil Tuğluk Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Kaygusuzoğlu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tanju Teker, Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, Hayat Vakfı yöneticileri, öğrencilerin aileleri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Türel, bir açılış konuşması yaparak, fakülte, fakülte imkânları ve eczacılığın önemi hakkında bilgi verdi.

Ardından 51. Bölge Adıyaman Eczacılar Odası Başkanı Hüseyin Taş, eczacılığın dünü, bugünü ve yarını adlı bir konuşma yaparak eczacı adaylarına bilgi verdi.

Daha sonra Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, bir konuşma yaparak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Konuşmaların ardından ise önlük giyme töreni düzenlendi. Tören kokteyl ile sona erdi.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber