Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri ekseninde, bir konser veren Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Eşref Ziya, dinleyenleri mest etti.

Adıyaman Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Türk Tasavvuf Müziği sanatçılarından Eşref Ziya, Demokrasi Parkı’nda Adıyamanlılarla buluştu. Konseri Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, 20. Dönem Adıyaman Milletvekili Ahmet Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Birbirinden güzel ezgileri seslendiren Eşref Ziya, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Konseri izleyen çok sayıda kişi, sanatçının performansını cep telefonu kameralarına kaydetti.

Bundan 8-9 yıl önce Adıyaman’a geldiğini söyleyen Eşref Ziya; “O gün Adıyaman büyük bir köy görünümündeydi. Bugün mükemmel bir şehir olmuş. Bunda Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ın büyük emekleri var. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise, Ramazan etkinliklerinin dolu düzgün devam ettiğini ifade ederek, Türkiye’ye mal olmuş Eşref Ziya’dan güzel ezgiler dinlediklerini belirtti ve performansından dolayı teşekkür etti. Daha sonra Başkan Büyükaslan ve Eski Adıyaman Milletvekili Doğan, sanatçı Ziya’ya çeşitli hediyeler takdim ederek, tebriklerini ilettiler.
Editör: Adıyaman Haber