Adıyaman Valiliği İl Özel İdare tarafından Beşpınar Vadisi tarafında 120 dönümlük araziye yapımı planlanan ve içerisinde oyun alanı, çevre düzenlemesi içerinde kamelya, yürüyüş yolları Ziyaret Çayı gibi alanların yer aldığı projenin ihalesi tamamlandı.
Sabah saatlerinde İl Özel İdare tarafından ihaleye çıkılan Ziyaret Çayı Beşpınar Vadisi projesi vatandaşlar tarafından heyecan yaratırken ihalesi vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.
Adıyamanlılar tarafından uzun süredir merakla beklenilen projenin hayata geçirilmesine sevinen vatandaşlar şunları söylediler:
“Kesinlikle Adıyaman’a böyle bir alanın şart olduğunu herkes biliyor. Bu çalışmanın gerçekten kent halkını Heycanlandiracagini biliyoruz. Adıyamanlılar için hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Umarız yeni projelerin bir an önce hayata geçirilmesini ve bugün ihalesi tamamlanan  Ziyaret Çayı Beşpınar Vadisi çalışmalar tamamlanır. Konuyu biz Adıyamanlı olarak yakından takip ediyoruz. Umarız bir an önce biter. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’a bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. İhaleyi alan firmayı ise kutluyoruz. Umarız en kısa zamanda firma çalışmalarını bitirir. Adıyaman halkının duasını alır”

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber