Etap etap hizmete sunulan Beşpınar projesinde nostaljik köprülerin tamamlanarak trapez kanallara su verilmesiyle alana ayrı bir güzellik, ayrı bir cazibe kazandırıldı.

Mesaisinin büyük bir kısmını Beşpınar Projesinin bir an önce bitirilerek vatandaşın hizmetine sunulması için ayıran Vali Mahmut Demirtaş, Adıyamana farklı bir güzellik katacak projenin uygulandığı ziyaret çayına giderek, proje kapsamında yapılan çalışmaları her gün sabahın erken saatlerinde kontrol ederek bilgi alıyor.

Adıyamanın en büyük rekreasyon projesi olan Beşpınar Projesinde çok önemli bir aşama kaydedildiğini belirten Vali Demirtaş, Bin 300 dönümlük bir alan üzerine muhteşem bir proje hayata geçiriyoruz. Proje içerisinde yer alan nostaljik köprüler bitirilerek trapez kanallara su verildi. Önümüzdeki günlerde buranın yeşillendirilmesiyle burası farklı bir güzelliğe bürünerek bir çekim merkezi olacaktır. Proje içerisinde yer alan  diğer sosyal alanların yapımı için de çalışmalarımız aralıksız devam ederek önemli aşamalar kaydettik. İnşallah kısa süre içerisinde burayı bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Projede tamamen insan konforunu esas aldık. Adıyamanlı vatandaşlarımızın her türlü sosyal ve sportif ihtiyacını karşılayacak bu projenin tamamlanmasıyla insanlarımız şehrin stresinden uzak zihinsel yorgunluğu atacak muhteşem bir mesire alanına kavuşmuş olacaktır diye konuştu.

PHA

Editör: Adıyaman Haber