Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, il merkezine bağlı mahalle muhtarıyla bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman’ın en ücra köşesine kadar hizmet götürmek için mahalle muhtarlarıyla dönüşümlü olarak bir araya gelerek, mahallelerin sorunlarını ilk ağızdan dinliyor.

33 mahalle muhtarıyla kısım kısım görüşen Başkan Kutlu, mahallelerin istek ve şikayetlerini dinlediği muhtarların taleplerini tek tek not alarak, çözümü için ilgili müdürlüklere talimatlarda bulundu. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Kutlu, muhtarlarla birlikte şimdiye kadar güzel bir şekilde çalıştıklarını, bundan sonra da Adıyaman için el birliğiyle güzel çalışmalara imza atacaklarını dile getirerek, “Belediye Başkanının da muhtarların da görevi halkına hizmet etmektir,kendi zamanından fedakarlık yapıp mahallenin, şehrin sorunlarına el atmaktır. Bu vesileyle bir araya geldiğimiz muhtarlarımızdan mahallelerinin sorunlarını ve isteklerini dinledik. İnşallah, gücümüzün yettiğince sorunları halledip, taleplere cevap vermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

İstişare toplantısına katılan mahalle muhtarları ise bu tür toplantıların önemine vurgu yaparak, her zaman yanlarında olan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ettiler. Muhtarlar, “Bizdendesteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, mahallelerimiz için bulunduğumuz taleplere ivedi bir şekilde cevap verenbelediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizin sorunlarının ve taleplerimizin direk belediye başkanımıza iletmemiz açısında oldukça önem verdiğimiz bu toplantılar oldukça faydalı geçiyor. İnşallah bu tür istişare toplantıları devamlı bir hal alır ve elbirliğiyle sorunlarından arındırılmış bir Adıyaman’ı ortaya çıkarırız” dediler.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber