Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, önemli toplantıların yanı sıra önemli ziyaretlerde gerçekleştiriyor.

Çeşitli temas, görüşme ve toplantılara katılmak üzere Ankara’ya giden Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Valisi Abdullah Erin ile birlikte önemli ziyaretler gerçekleştiriyor.
Ankara temaslarının ilk gününde Çankaya Köşkü’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen ‘Cazibe Merkezleri Tanıtım Toplantısı’na katılan Başkan Kutlu, daha sonra Vali Abdullah Erin ile birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı ziyaretlerinde bulunmasından dolayı Cumhurbaşkanlığına vekâleten bakan Adıyaman milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti.

Adıyaman ile ilgili önemli konuların görüşüldüğü toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve Vali Abdullah Erin ile birlikte Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Kutlu, Adıyaman için düşündükleri bazı önemli projeler ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra AK Parti Genel Merkezinde Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen ‘115. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan ‘Şehircilik Şûrası’na kadar birkaç önemli görüşme daha yapıp, toplantıya katıldıktan sonra Adıyaman’a dönecek.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber