Cağaloğlu’daki Yeni Dünya Vakfına ait yeni hizmet binasının açılışında Adıyamanlılar Vakfı dergisinin yeni çıkan sayısını inceleyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Son derece mükemmel bir dergi olmuş. Unutmamalıdır ki, Adıyamanlılar’ın yaptığı her şey güzeldir. İnsanları ise bir başka güzeldir” dedi.
            Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu’nun makamında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bir araya gelen ve siyasette aynı çatı altında uzun süre birlikte mücadele etme örneğini göstermekle bilinen Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, kadim dostu Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç’a özel deriden yapılmış bir el çantası ve Adıyamanlılar Vakfı’nın yeni çıkan Mayıs-Haziran-Temmuz ayına ait kapak dosyada “İnanç Turizmi’nin Parlayan Güneşi” adlı dergiden hediye etti.
            Güzel hediyelerden dolayı Vakıf Başkanı Ömer Özkartal’a teşekkür eden Arınç, derginin ön kapak resminin Adıyaman’daki Sahabi Kabri Safvan bin Muattal’a ait yeni külliye projesi resmini inceledikten sonra derginin içeriğini de inceleyen Başbakan Yardımcısı Arınç, “Son derece mükemmel bir dergi olmuş. Unutmamalıdır ki, Adıyamanlılar’ın yaptığı her şey güzeldir. İnsanları ise bir başka güzeldir.” Diyerek Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal derginin Genel Yayın Yönetmeni Abdulkerim Sonkaya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
            Haber: Abdulkerim SONKAYA/İSTANBUL
Editör: Adıyaman Haber