Merkezi Başakşehir Güvercintepe’de Bulunan Başakşehir Adıyamanlılar Derneği (Ba-Der) yönetimi, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 2 ay önce gerçekleşen 3. Olağan kongrenin ardında Dernek Başkanlığına yeni seçilen Hüseyin Sevinçtekin ve Dernek yönetimi, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Dernek yönetimine başarı dileğinde bulunan Başkan Uysal, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başakşehir’de yaşayan Adıyamanlıları yakında takip ettiğini belirten Uysal, derneğin bu anlamda bir köprü vazifesi göreceğini kaydetti.

Yeni yönetim olarak Belediye ile işbirliği yapmak istediklerini belirten Ba-Der Başkanı Sevinçtekin,Başkan Uysal’ın kendilerine gösterdiği samimi ve misafirperverlikten dolayı şükranlarını sundu.

Çiçeği burnunda yeni bir yönetim ile halkına katkı yapmak istediklerini belirten Sevinçtekin, Adıyaman halkının yaşadığı her yerde sorunsuz ve Devletine bağlı bir anlayış sergilediğini sözlerine ekledi.

Dernek yönetimi üyelerini tek tek dinleyen Başkan Uysal, her zaman işbirliği yapmaya bu anlamda Dernek yönetiminin yanında olduğunu belirtti.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber