Uzun zamandır Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliğini ve Başkan Yardımcılığını yapan İzzet Ayaz, Adıyamanlılar Vakfında Mütevelli ve Yönetim Kurulunda görev alan gönüldaşlarını Yeşilköy Asır Cafe de kahvaltıda bir araya getirdi.

 
Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik ve bazı vakıf kurucu ve yönetim kurulu üyelerin katıldığı kahvaltılı toplantı sohbet niteliğinde geçti.
 
Adıyamanlılar Vakfı başkanı Ömer Özkartal, “Sohbet niteliğinde geçen bu tür yemekli toplantılar insanlar arasındaki ilişki düzeyini pozitif açısından çok daha farklı kılmamaktır. Bundan böyle aylık toplantılarımızı her ay bir başka yönetim kurulu arkadaşımızın mekânında yapmasını daha uygun buluyorum. Bu kahvaltıyı vererek bizleri aynı sofrada buluşmasına neden olan İzzet Ayaz arkadaşımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Vakfın kurucu genel sekreteri Mahmut Göksu ise, “Söz konusu istişare toplantısı olunca gerisi teferruat oluyor. Yoğun programlara rağmen böylesi kardeşlik ruhunun pekiştiği anlamlı toplantılara mümkün olduğu kadar katılmaya çalışıyorum. Ve böylesi değerli arkadaşlarımla birlikte olmanın da haklı gururunu yaşıyorum” diyerek toplantıya katılan herkese teşekkür etti.
 
Toplantıya ev sahipliğini yapan Vakıf Başkan Yardımcısı İzzet Ayaz ise, bir sonbahar sabahında vakıf gönüldaşlarıyla aynı sofrayı paylamaktan ve ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyledi.
 
Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL
Editör: Adıyaman Haber