Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ve Emniyet Müdürü Metin Alper’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Mehmet Hanifi Bereket, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu, yönetim kurulu üyeleri Zeynel Çelik,Kadir Aslan ve Nuri Günaydınile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mete Kızılkaya ve Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Metin Alper’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya’ya başarılar dileyen ATSO Başkanı Mustafa Uslu, “Her alanda birlikte olmak zorundayız. Ancak bu şekilde sorunları çözebiliriz. Adıyaman huzur kenti. Şehrimizde çok büyük olumsuzluklarımız yok. Ama genel anlamda yaşanabilir bir kent. Şahsım ve yönetim kurulum adına bizlere ne düşerse yaparız. Eğitime önem vermek zorundayız. Bu memleket için vatanını, bayrağını, milletini seven bireyler yetiştirmemiz lazım” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, STK’larla sürekli işbirliği içinde olacaklarını belirterek ziyaret nedeniyle ATSO yönetimine teşekkür etti. 
ATSO Yönetimi daha sonra Emniyet Müdürü Metin Alper’i ziyaret etti. Misafirlerini kapıda karşılayan Emniyet Müdürü Metin Alper, ATSO yönetimiyle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. 
ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Emniyet Müdürü Metin Alper’e başarılar dileyerek kurumlar arası iletişime açık olduklarına dikkat çekti.
Emniyet Müdürü Metin Alper de Adıyaman’ın huzurlu bir kent olduğunuifade ederek mevcut huzuru korumak ve daha iyi seviyelere çıkarmak için çaba sarf edeceklerini kaydederek ATSO yönetimine teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber