Geçtiğimizde günlerde yapılan olağan seçimle güven tazeleyen Mustafa Uslu Başkanlığındaki Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Yapılan seçim sonrası güven tazeleyerek, ikinci kez Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına gelen Mustafa Uslu, Vali Mahmut Demirtaş’a nezaket ziyaretinde yaptığı konuşmada; “Bugün oluşturduğumuz yeni yönetim kurulumuzla birlikte sayın valimizi ziyaret ediyoruz. Bizleri kabul ettikleri için öncelikle kendilerine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki 4 yıl sayın valimizin engin düşünce ve tecrübelerinden istifade edeceğiz. Sayın valimizin yapacakları en maksimum projelerine bizlerde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek olacağız. Adıyaman için ne yapılması gerekiyorsa ATSO Yönetim Kurulu olarak 24 saat sayın valimizin emrindeyiz. Sayın valimiz, çok enerji dolu, hareketli, konulara hakim olan ve Adıyaman’ın bayrağını yüceltme arzusunda bulunan birisidir. Hepimizin gayesi Adıyaman’a bir şeyler yapmaktır. Adıyaman, yer altı ve yer üstü kaynakları bakımından çok zengin bir potansiyele sahiptir. Adıyaman’ın sorunlarını sayın valimizin öncülüğünde inşallah kısa zamanda çözeriz”dedi.
Adıyaman’ın önemli ekonomik aktörlerinden olan Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yönetimini öncelikle kutlayarak, Adıyaman için hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, “ATSO’ya yeni bir heyecan ve yeni bir enerji gelmiş. Yeni yönetimle birlikte, Adıyaman’ın istihdama yönelik sorunlarının da çok daha kolay çözüleceğine inanıyorum. Bizlerde Adıyaman’ın ekonomik unsurlarla birlikte hak ettiği yere taşınması noktasında ilimize yapacakları katma değerde Valilik olarak Ticaret ve Sanayi Odasına her zaman destek olacağız. Umarım yeni dönemde de Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte Adıyaman için yararlı ve önemli birçok projeyi hayata geçirme imkanı buluruz. Ziyaretlerinden dolayı Mustafa Uslu Başkanlığındaki yeni yönetimi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Editör: Adıyaman Haber