Opaq Kimya ve Kozmetik firmasına ait olan üretim tesislerinde her türlü aroma ve esans üretimi yapılmaktadır. Üretilen bu ürünler firmaya ait olan internet sitesi üzerinden satılmaktadır.  Enfes lezzetler ve muhteşem kokular sunan bu ürünler sektörde üretilen en kaliteli ürünler arasında yer almaktadır. Uzman bir ekip tarafından yönetilen üretim süreci sonrası tüm ürünler kalite kontrol bölümünden geçirilmekte ve onaylanmayan hiçbir ürün satışa sunulmamaktadır.

Opaq Aromaları

Opaq firması tarafından üretilen aroma çeşitleri enfes lezzetler içermektedir.  Bu gıda aromaları ambalajlı veya ambalajsız birçok gıda ürünü içerisinde kullanılmaktadır. Örneğin pastacılık sektöründe özellikle yaş pasta üretiminde kullanılan gıda aroma ürünleri, yaş pastalara hem muhteşem bir tat, hem de çok güzel bir koku vermektedir.

Opaq Esansları

Opaq firması tarafından üretilen esans çeşitleri muhteşem kokulara sahip olan çok kaliteli ürünlerdir. Bu ürünler parfümden deterjana, oda spreyinden ıslak mendile kadar birçok ürün içerisinde kullanılmaktadır. Hammaddesi bitkiler, meyveler ve kahveler olan esans çeşitleri bazı kimyasallarla birleşerek parfüm ve diğer sıvı bazlı ürünleri oluşturmaktadır. Sahip oldukları koku, hammaddenin kendi karakteristik kokusudur. Yani mango esanslı bir malzemenin kokusu taze mango hissi uyandırmaktadır.

Opaq firması kaliteli ürünler üretmektedir. Üretmiş olduğu esanslarda yer alan kimyasal oranları, o esansa ait olan formülasyonda belirtildiği kadardır. Ve bu nedenle hammaddesine ait olan karakteristik koku hissini çok net olarak yaşatmaktadır. 

Editör: Adıyaman Haber