Adıyaman Anadolu Lisesi tarafından Erdemli ve Başarılı Birey projesi kapsamında Kömür İlkokuluna kırtasiye yardımında bulunuldu.

Okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından Mayıs ayı değeri olarak ele alınan Paylaşma konusu etkili bir faaliyet ile değerlendirildi.

Aynı zamanda bir toplum hizmeti olarak sosyal sorumluluğun hissedildiği ve paylaşmayı esas alan bir kampanya düzenlendi.

Okulun öğretmen ve öğrencileri arasında ihtiyaç içerisinde olduğu değerlendirilecek bir köy okuluna verilmek üzere kırtasiye, giyim ve eğitsel ihtiyaçların içerildiği kampanya düzenlendi.

Toplanan malzemeler Okul Müdürü Abdulkerim Işık başkanlığında Hülya Temel, Serhat Tanrıverdi, Barış Tanrıverdi, Canan Seçilmişten oluşan öğretmenlerle birlikte  Kömür Beldesi İlkokulu ziyaret edilerek teslim edildi.

Kömür Beldesi İlkokulu Okul Müdürü Özgür Tanrıverdi ve öğretmenleri tarafından karşılanan heyet, toplanan malzemeleri teslim ederek, öğretmen ve öğrencilerle kısa bir hasbihal gerçekleştirdi.

Bu esnada duygusal anlar yaşandı. Devamında Kömür Çok Programlı Anadolu Lisesi’ de ziyaret edildi ve Okul Müdürü Mitat Tepe, öğretmen ve öğrencileri ile görüşmeler yapılarak, faaliyet anlamlı biçimde sonlandırıldı.
Okul Müdürü Abdulkerim Işık, Paylaşma konulu değeri koordine eden öğretmenlerden Serhat Tanrıverdi, Hülya Temel ve Barış Tanrıverdiye ve öğrencilere teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber