Ağustos ayının genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında burs gündemiyle toplanan ve burada anlamlı bir konuşma yaparak büyük bir alkış alan Adıyamanlılar Vakfı Vakıf Genel başkanı Ramazan Aksoy, Adıyamanlı gençleri zihniyeti bozuk olan insanlara kesinlikle teslim etmemek ve onları devlet düşmanlığı algısını oluşturmaya fırsat vermemek için vakıf yöneticileri olarak hep birlikte büyük gayret sarf edeceğini söyledi.

Sabah kahvaltıda bir araya gelen vakfın yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek söze başlayan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Adıyamanlılar Vakfının 20 yıldır gerçekleştirmiş olduğu anlamlı hizmetleriyle iz bırakan saygın bir sivil toplum kuruluşu haline geldiğini ifade etti.
Aksoy, “Geçen sezon İstanbul’da ve Adıyaman’da toplamda 900 öğrencimize burs hizmetinde bulunduk. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı için ilk hedefimiz en azından 1000 öğrenciye burs hizmetinde bulunmaktır. Gençlerimizi birilerin eline vererek ülkeyi parçalamaya çalışan ve onların aklını çalarak, devletin topunu ve tüfeğini halka karşı doğrultmaktan geri çekinmeyen zihniyeti bozuk insanlara teslim etmemek ve peşkeş çekmemek için hepimize çok daha büyük bir görev düşüyor. Bu anlamda 20 yıldır gençlerimize burs adı altında eğitim yardımında bulunmak için yıllardır bu fedakârlıktan kaçınmayan vakfımızın bütün yöneticileriyle her zaman gurur duyuyorum. 15 Temmuz olayı hepimiz için önemli bir ders olduğu kadar ağır bir yük de yüklemiştir” şeklinde konuştu.
Toplantıya onur konuk olarak katılan Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Avukat Nedim Taylan ise gerek burs çalışmaları ve gerekse diğer projeler konusunda yapacağı çalışmalar konusunda geniş kapsamlı bilgiler verdi.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber