Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik açılan Adıyaman Kadın Sağlık ve Spor Eğitim Merkezi (AKSEM-2) kayıt almaya başladı.

Sosyal belediyecilik ilkesiyle hizmet eden Adıyaman Belediyesi, Yenimahalle’de açtığı AKSEM-2 sadece bayanlara özel olup, ücretsiz hizmet vermektedir. Kayıtların şahsen yapılması gerektiği spor merkezinde Aerobik, Pilates, Fitness, Step, branşları uzman bayan antrenörler nezaretinde yapılmaktadır.
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Sosyal ve kültürel amaçlı hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Toplumun her kesimine insan odaklı hizmetler sunarken elbette ailelerimizin mihenk taşları olan bayanları unutmamız düşünülemezdi. Bu amaçla kısa adı AKSEM (Adıyaman Belediyesi Kadın Sağlık ve Spor Eğitim Merkezi) olan merkezimizin ikincisini Yenimahalle’de değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Merkezimiz kayıt almaya başladı. Kayıt yaptıran üyelere ücretsiz hizmet verilecektir. AKSEM’imizin adresi; Yenimahalle 1. Çevere Yolu 2637. Sok. No: ½ (Koşu Parkı Civarı)” şeklinde bilgi verildi.  
Editör: Adıyaman Haber