AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Partinin sürekli seçmenin yanında olduğunu söyledi.

Fırat, yaptığı açıklamada,  AK Partiyi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğinin sürekli seçmenle iç içe olması olduğunu ifade etti.

AK Partinin milletvekilleriyle, teşkilatlarıyla, belediyeleriyle, bütün teşkilat yapısıyla sürekli seçmenin yanında olup seçim döneminde değil seçim olmadan da seçmenin yanında olmak durumunda olduklarını vurgulayan Fırat, şunları kaydetti:

Bunu da yapıyoruz. Allah’a şükürler olsun AK Parti 15 yıllık süreci içerisinde bunu yaptı, bunu başardı. Kamu kurumlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, seçmenle istişare edip, istişareler neticesinde halkın beklentileri doğrultusunda yol yürüyen bir partiyiz. İnşallah Cenabı Allah da bunu devamını getirecektir. Zaten biz bunları yaptığımız için son AK Parti hükümetleri olarak 4 dönemdir iktidarız. Ve bundan sonra da Türkiye’nin geleceği için, Adıyaman’ımızım ve ilçelerimizin geleceği için, menfaati için ne gerekiyorsa meclis başkanvekilimizin öncülüğünde milletvekili arkadaşlarımızla teşkilat arkadaşlarımızla birlikte Adıyaman’ımızın sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Editör: Adıyaman Haber