Haci BOZKURT/KAHTA (Adıyaman), (DHA)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, seçimlerde tek başına iktidar olamamalarına sevinen ülkelerin olduğunu, bunların başında da İsrail’in geldiğini söyledi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman’ın Kahta İlçesi’ne gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Erdem, burada yaptığı konuşmada AK Parti’nin tek başına iktidar olamamasına sevinen ülkelerin olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Kim bunlar? Bunların başında İsrail geliyor. Filistin’i, Filistinlilerin başına dar edenler sevindi. Bu bölgede kan ve gözyaşı akmasını isteyenler sevindi. İngilizleri sevindirdi. Dün Kürt’lere bir kimliği bile çok gören Esad’ı sevindirdik. Görevi neymiş? Esad’ın görevi, Tayyip’in önünü kesmekmiş. HDP, CHP ve MHP politikaları yalan üzerine, iftira üzerine kurulmuştur. İktidarımızdan önce hastaneye gidemiyorduk, ilaç alamıyorduk, dilimizi konuşamıyorduk, başınız kapalı olarak istediğiniz yere giremiyorduk. Şimdi bakın meclise rengarenk. Alevisi, Sünnisi, Kürt’ü, Türk’ü, Gezi’si, Ermeni’si, esas meclis bu işte. Meclis halkın aynası olmalıdır. Kalkacaksın güvenlik sağlayan koruculara burası Kürdistan, burayı terk edeceksin böyle bir şey olur mu?”
FOTOĞRAFLI 

Editör: Adıyaman Haber