Burs mülakatınında olduğu bir gune denk gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Adıyamanlılar Vakfı bulunduğu toplumuna ve kendi ilin insanlarina karşı yaptığı yararli hizmetlerle örnek bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirtetek, Adıyamanlılar Vakfı yöneticilerine yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Yapılması planlanan öğrenci yurdu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Nebati, Vakfın yan tarafındaki boş arazide yapilması planlanan öğrenci yurdu Adıyamanlılar için hayırlı bir hizmet olacağına inanıyorum dedi.
Vakfın Genel Başkanı Ramazan Aksoy ise ziyaretinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ye teşekür ederek, Adıyamanlılar Vakfı olarak 20 yıldır vakif şuuru çerçevesinde insanlara hizmet etmeye devam ediyoruz. Aydınlık bir gelecek için en önemli hedefimlerimizin başında öğrenci yurdu var. Vakfimizın yan tarafındaki boş arazide kiz ve erkek öğrenci yapmak için kollarımızı sıvadık. Allahın izniyle ve hayırsever vatandaşlarımın desteği ile bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum şeklinde konuştu.
Toplantiya vakfın genel başkani Ramazan Aksoy, Onursal Başkanı Nevzat Bayhan, bir onceki dönemin başkanı Ömer Özkartal, kurucu genel sekreter Mahmut Goksu, Vakfin Baskan yardimcilari, mutevelli heyet üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve konisyon başkanları katıldı.

PHA

Editör: Adıyaman Haber