Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye tarafından gerçekleştirilen Aile Akademisi’nde sertifika sevinci yaşandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Aile Akademisi’ne katılan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Aile Akademisi iki eğitimle sona erdi.

 Aile Akademisinde ilk olarak sahne alan Uzman Pedagog Mehmet Teber Çocukların Dünyasına Yolculuk konusunda verdiği eğitim seminerinde katılanlara çocukların yetiştirilmesi üzerine bilgiler aktardı.

Dr. Senai Demirci ise Evlilikte 7 Duygu Dili konulu eğitim seminerinde mutlu bir evliliğin nasıl olması üzerinde durarak evlilik üzerine bilgiler aktardı.

Eğitim seminerlerinin sonunda Aile Akademisi’ne katılan tüm kursiyerlere sertifikaları verildi.

Aile Akademisinde bu yıl son dersini de işlediklerine dikkat çeken Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran: “Şubat 2016 tarihinde başladığımız Aile Akademisi Eğitimlerimizin ilk sertifikalarını Mayıs ayında takdim etmiştik. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz eğitim programımızın son derslerini bugün işledik. Aile Akademimize katılan kursiyer kardeşlerimize sertifikalarını da teslim ettik. Önümüzdeki yılda da ailelerimizin eğitimi konusunda çalışmalarımız ve hizmetlerimiz devam edecek. Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber