Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek, desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette duygularını paylaşan AGD Şube Başkanı Beyazkaya; “Anadolu Gençlik Derneği olarak yaptığımız çalışmalarda, özellikle son dönemde Siyer Nebi Yarışması ve akabinde Mekke’nin Fethi programlarında reklam ve tanıtım anlamında bize desteklerini sağlayan, yanımızda duran Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür anlamında plaket takdim etmek üzere ziyaretine geldik. Kendisine gençliğimizin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdik. Belediyemizin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldık. Güzel bir görüşme gerçekleşti. Her şey için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah daha güzel programlarla bir araya geliriz diye umut ediyoruz” dedi.

Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise, AGD’nin iman ve İslami çalışmalarla ilgili yapacağı her faaliyette yanında olacağını, destek vereceğini belirtti. Ayrıca ziyaret ve plaketten dolayı teşekkürlerini iletti. 

Editör: Adıyaman Haber