Yaklaşık 10 yıl Bağcılar Göztepe’de Adıyamanlılar Vakfı ile komşuluk dönemini geçirdikten sonra Halkalı’daki yeni idari binasına taşınmasıyla birlikte Adıyamanlılar Vakfı heyetine teşekkür eden Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu,  “Yıllarca kapı komşumuz olan ve çalışmalarını yakinen tanık olduğumuz Adıyamanlılar Vakfı, toplum yararına doğru bulunduğu yerde durmaktan ödün vermeyerek, son derece güzel hizmetler gerçekleştirmektedir. İstanbul’da Adıyamanlı hemşerilerini bir araya getirerek, birlikte hareket etme ve kaynaşma adına önemli bir misyon görevini üstlenmiştir” diyerek, vakıf başkanı yöneticilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Akit TV Genel Müdürü Nuri Karahasanoğlu ise yaptığı konuşmada, “Komşuluk hakkına dayanarak yıllarca iyi bir ilişki çerçevesinde görüş alışverişinde olduğumuz Adıyamanlılar Vakfı başkan ve yöneticilerini ağırlamaktan büyük bir şeref duyuyoruz” dedi.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy da “Akit gazetesi kuruluşundan bu yana yaptığı doğru, tarafsız ve ilkeli yayınlarla birlikte hiç kimsenin konuşamayacağı veya doğruları yazmayı cesaret edemediği bir zamanda bile attığı manşetlerle ve haberlerle sağ görüşlü insanların yüreğine su serpmiştir. Bu vizyonundan ödün vermeyerek yayın hayatını sürdüren Akit Medya Grubu’na basım ve medya alanında bu ülkeye yaptığı katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız” dedi.

Akit gazetesinin ziyaretine Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cuma Durak, Başkan Yardımcılarından Mehmet Yalçın, Hasan Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ahmet Akay katıldı.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber