Adıyamanlılar Vakfı Ziyaret Serüvenine Hız Verdi

                                                                        

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal; Vakfın Kurucu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vakfın Komisyon Başkanları ile beraber İstanbul’daki bazı ilçe belediye başkanlarını, Adıyamanlı bürokratlar ve işadamlarını ziyaret ederek Ramazan ayı öncesinde ziyaret serüvenine hız verdi.

 

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu makamlarında ziyaret eden Vakıf yöneticileri, Vakfın çalışmaları hakkında bilgi vererek kendilerini 22 Temmuz Pazar günü Vakfın düzenleyeceği geleneksel iftar programına davet ettiler.

 

Adıyamanlılar Vakfı ile ilgili düşüncelerini dile getiren belediye başkanları ise, İstanbul gibi metropol bir kentte hemşerilerine ve gençlerine bu şekilde sahip çıkarak onları bütünleştirme ve kaynaştırma adına düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri takdirle karşıladıklarını; sivil toplum kuruluşlarının adına yakışır çalışmalar sergilediklerini kaydederek başarılı çalışmalarından dolayı Adıyamanlılar Vakfı’na teşekkür borçlu olduklarını belirtip ziyaretten duydukları memnuniyetini ifade ettiler.

 

Adıyamanlı bürokratlara hayırlı olsun ziyareti tertiplendi.

Yakın bir zamanda Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne getirilen Prof. Dr. Abdülkadir Ünsal, Darülaceze Müessese Müdürlüğü’ne getirilen Gazeteci-Yazar Nevzat Bayhan ve İBB İSKİ Su Aboneliği Asya Bölgesi Daire Başkanlığı’na getirilen Yusuf Tosun ve Bahçelievler Belediyesi Siyavuşpaşa Spor Kompleksi Müdürü Hüseyin Gözgü’yü ziyaret eden Vakıf yöneticileri  kendilerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

Bürokratlar ise, Vakfın bu manidar davranışından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek görevleri süresince temsil ettikleri makamı Adıyaman’a yakışır bir şekilde sürdüreceklerini ve herkesin gurur duyacağı hizmetlere imza atmak için büyük gayret göstereceklerini ifade ederek Vakıf Başkanı ve yöneticilerine şükranlarını sundular.

           

Esnaflara yapılan ziyaret onları çok mutlu etti.

Ziyaret serüvenine esnafları da katarak çalışmalarını yürüten Adıyamanlılar Vakfı, gittikleri her bölgede Adıyamanlı esnafları da ziyaret ettiler. Vakıf yöneticilerini büyük bir saygınlıkla karşılayan esnaflar ise ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunarak ziyaretten büyük onur duyduklarını ifade ettiler.

 

Özkartal, “Ziyaret ihmalini ortadan kaldıracağız”

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Vakıf olarak en büyük eksikliklerinin bugüne kadar hemşerilerimize yönelik yeterince zaman ayırmamak olduğunu ve bu eksikliği gidermek için de büyük bir gayret sarf ettiğini belirtti.

 

Özkartal, “Vakfımızın kuruluşundan bu yana hizmet açısından önemli bir mesafe kat ettiği apaçık ortadadır. Ancak burada ihmal ettiğimiz bir nokta var; o da yeterince hemşerilerimize ziyaret anlamında fazla zaman ayıramamamızdır. İnşallah bundan sonra Vakıf olarak ziyaret faaliyetlerimize daha çok önem vereceğiz. Ramazan ayı öncesinde belediye başkanlarımıza, bürokratlarımıza ve esnaflarımıza yönelik başlatmış olduğumuz ziyaret geleneğimizi gerek Ramazan ayı içerisinde ve gerekse de sonrasında sürdürmeye gayret edeceğiz.

 

Bu tür ziyaretler sayesinde hem Vakfımızın yaptığı çalışmaları anlatma fırsatı buluyoruz, hem ileride yapacağımız çalışmalar için de fikir alış verişinde bulunarak insanlarımızın fikir ve düşüncelerinden yararlanmaya çalışıyoruz. Ziyaret esnasında bizleri en iyi şekilde ağırlayan belediye başkanlarımıza, bürokratlarımıza ve esnaflarımıza şükran borçlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Emeği geçen ve zamanını bu yönde harcayarak katkı sağlayan bütün Vakıf gönüldaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Haber: Abdulkerim SONKAYA

Editör: Adıyaman Haber