Her fırsatta Adıyamanlı işadamlarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyen ve bu yönde büyük bir fedakarlık örneğini sergileyen Adıyamanlılar vakfı yöneticileri bu kez OMS Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özger, Tekstilci işadamı Mehmet Kocakaya, Otomotiv sektörün önemli isimlerinden Asım Karaer, Cuno Grup Yönetim Kurulu Başkanı Servet Samsama, Sabra Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yılmaz ve Tekstilci İşadamı Raşit Salık’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
İş adamları, konjoktürel açısından gerek güneydoğuda yaşanan terör olaylarından ve gerekse bölgedeki komşu ülkelerde yaşanan gelişmelerden dolayı bütün sektörlerde olduğu gibi tekstil sektöründe de % 50 olumsuz bir etki yaptığını belirttiler.

Adıyamanlılar Vakfı genel başkanı Ramazan Aksoy ise kendisinin de bir tekstilci olduğunu ve aynı sıkıntıyı kendilerinin de çektiğini ifade ederek, bu olumsuz havanın son bulmasının herkesin en büyük arzusu olduğunu söyledi.

Aksoy, Rusya, Ukrayna, Yunanistan, Irak, Suriye ve Lübnan da yaşanan istikrarsızlık ülkemizi olumsuz yönde etki yaptığı bir gerçektir. Her fırsatta maddi ve manevi yönden vakfımıza yönelik desteklerini esirgemeyen işadamı hemşerilerimizi yerinde ziyaret etmek ve onlarla gerek iş hayatı ve gerekse ülkemizin güncel konularla ilgili yaşanan gelişmeleri hakkında muhabbet etmeyi kendimize görev biliyoruz. Onların güçlü olması demek toplumun geneli güçlü olması demektir. Bu ana kadar vakfımıza özellikle eğitim alanında verdikleri desteklerinden ötürü müteşekkiriz” dedi.

PHA

Editör: Adıyaman Haber