Adıyamanlılar Vakfı, geçen yıl bursiyer öğrencilere yönelik başlatmış olduğu “Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında olan hami konumundaki vakıf yöneticileri, ayrı ayrı gruplar hâlinde öğrencilerle bir araya gelerek toplantı yaptı.

Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu kararıyla “Biz Bir Aileyiz” proje grup toplantılarının Aralık ayı itibariyle toplu olarak yapılması kararlaştırıldı.
Toplam 73 grubun yer aldığı proje ile ilgili ilk genişletilmiş toplantı, vakfın çok amaçlı salonlarında yapıldı. Yeni toplantı sisteminden vakıf yöneticilerinin olduğu kadar bursiyer öğrencilerinin de memnun kaldığı gözlendi.
Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, projenin yeni sistemiyle kaynaşma ve dayanışma kapılarını daha da aralayacağını belirterek, “Bana göre, bugünkü toplantının son derece güzel geçtiğine inanıyorum. Tamamıyla bir aile sıcaklığı oluşturduk diyebiliriz. Projenin zaten asıl amacı da bu kaynaşma ortamını oluşturmak ve öğrencilerimizle birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı yakalamaktı. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Vakıf Başkan Vekilimiz Abuzer Korkmaz ve Ramazan Oruç olmak üzere herkese şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
Vakıf Başkan Vekili Abuzer Korkmaz ise proje ile ilgili bilgiler vererek, geçen yıla göre bu yıl bu proje vesilesiyle vakıf yöneticileri ile bursiyer öğrencilerin birbirlerini daha iyi tanıyacaklarını ve kaynaşma zeminini en üst seviyeye çıkaracaklarını ifade etti.
Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy da projenin ehemmiyetine vurgu yaparak, “Bu anlamlı proje sayesinde, hem bursiyer öğrencilerimizle birbirimizi daha fazla tanıma fırsatı bulacağız hem de geleceğin vakıf yöneticilerinin yetişmesinde çok önemli katkı sağlayacağız. Bu amaçlarımızın gerçekleşeceğine tüm kalbimle inanıyorum” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber