Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeleri 21 Mayıs Cumartesi günü Adıyaman’da son derece yorucu geçen “Vakıf Medeniyeti” konulu sempozyumun ardından üç ayrı gündem maddesiyle toplandı.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy başkanlığında 21 Mayıs da gerçekleştirilen sempozyum konusu başta olmak üzere 12 Haziran Pazar günü Ramazan ayında gerçekleştirilecek olan geleneksel iftar programı ve gelecek sezon için burs hazırlıkları konusu olmak üzere üç önemli gündem maddesiyle toplandı.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, geniş bir perspektifte alınan görüş ve istişare sonucunda bu yıl yapılan sempozyumun bir önceki sempozyumlara oranla gerek katılım zenginliği açısından ve gerekse bildiri sunan bilim adamları açısından son derece verimli geçtiğini belirterek, sempozyumun komisyon başkanlığını yürüten Vakfın Kurucu Üyelerinden Ömer Özkartal başta olmak üzere emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür etti.
Aksoy, “Sempozyum ile birlikte Gerger, Kahta Gölgeli köyü ve Çelikhan ziyaretleri büyük bir katılım eşliğinde geçmesi sempozyuma ayrı bir anlam kazandırmıştır. 12 Haziran da Vakfımızın Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan geleneksel iftar programı için de davetiye işlemleri konusunda hazırlıklar devam ediyor. Bu konu için Vakıf Başkan Vekili Abdulgani Tekin başkanlığında kurulan 8 kişilik komisyon çalışmalarına ara vermeden sürdürecek. Aynı zamanda gelecek yıl için burs toplama çalışmalarını Ramazan ayının birinci gününden itibaren çalışmalara başlayacağız. Gelecek sene için şimdiden iyi bir hazırlık yapmamız lazım” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber