Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımını maç için Kayseriye getiren sürücü İsmail Üçkardeş, yönetimindeki 02 LC 387 plakalı midibüsün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu minibüs devrildi.

Devrilen minibüs içerisinde bulunan Hentbolculardan 21 yaşındaki Sadık Ünlü olay yerinde hayatını kaybederken yaralılar Pınarbaşı ve Kayserideki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazada ağır yaralanan 20 yaşındaki Ahmet Öztürk, helikopter ambulans ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Öztürk, kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden Sadık Ünlü ve Ahmet Öztürk’ün cenazeleri geç saatlerde Adıyaman Yeni Mezarlık camine getirildi.

Yeni Mezarlık Caminde düzenlene cenaze törenine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ile çok sayıda sporcular ile sevenleri katıldı.

5 bin kişinin katıldığı öğle namazının ardından düzenlenen cenaze törenininden sonra genç sporcular mezarlıkta yan yana toprağa verildiler.

Ahmet Öztürkün 4 kız 3 erkek olan ailenin 6’ıncı çocuğu olduğu öğrenildi.

Ebu Sadık Ünlünün ise 6’ı kız, 4 erkekten 9’uncusu olduğu bildirildi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Editör: Adıyaman Haber