Adıyamanda Emniyet Müdürü Metin Alperinde katıldığı Bahçecik Mahallesinde huzur toplantısı düzenlendi.

Toplum Destekli Polisler tarafından Bahçecik Mahallesi Hendek Kuran Kursunda düzenlenen huzur toplantısına Emniyet Müdürü Metin Alper, polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen huruz toplantısında mahallelilere seslenen Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, Artık perişanlık zamanı bitti. Bundan sonra hep birlikte böyle devam edeceğiz. Benim sloganım şöyle birlikte başaracağız bunu slogan olarak başaracağız, meslektaşlarımızada söylüyorum, vatandaşımızada söylüyorum, birlikte başaracağız. Bu Metin Alperin sloganı, ne yaparsak yapalım, başaracağız, birlikte başaracağız. Hiç bir şeyden ümidimizi kesmiyoruz. Hep mutluyuz, yarınlara mutlu bakıyoruz. Terörle mücadele anlamında mücadele ediyoruz, ekonomi bakımından mücadele ediyoruz. Huzurun sağlanması anlamında hep mutluyuz ve birlikte başaracağız. Sizlerin katkısı olmadan, sizlerin emeği olmadan şu yavrularımızın, büyüklerimizin, yediden yetmişe bu milletin teveccühü olmadan devlet görevlilerin başarılı olması mümkün değil. Bu anlamda sizlerin desteği bizim için çok önemli, biz bunu gerçekten huzur şehri Adıyamanda sonuna kadar hissediyoruz. Bugüne kadar kimle tanıştıksak, kimin elini sıktıysak, kimle merhabalaştıysak, herkesin bir sözü; Allah devletimizden razı olsun. Allah devlete zeval vermesin. Büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin, böyle dualar alıyoruz. Bu duaları ben herkesten duyuyorum. Buda bize güç kuvvet veriyor. Vallahi bir yapacaksak, beş yapmaya çalışıyoruz ve gerçekten şunu söylüyorum; pozitif enerji üreteceğiz. Pozitif enerji vereceğiz, ülkemize Adıyamanımıza gegatiften dedikodudan hep bir birimizi aşağı çekmekten hiç birimizin kazancı olmaz. Ama tam tersi bir birimize vereceğimiz pozitif enerjiden güzel tebessümden, bir birimizi motive etmekten çok güzel şeyler doğacak, birlikten kuvvet doğacak, birlikte başaracağız. Burada sizlerle bulunmamızın bir sebebide hem zaman geçireceğiz, hem birbirimizi tanıyacağız ama bir yandan da mahallemizin, TOKİmizin sorunları, trafik sorunları varsa müdürüm burada asayiş sorunları varsa müdürümüz burada yine sosyal destek anlamında veya Toplum Destekli Polislik anlamında uyuşturucuyla mücadele anlamında ve Narko timlerimizi kuruyoruz, yakında narkotik köpeğimiz geliyor, inşallah onada yaman ismini vermeyi düşünüyoruz. Bizde sizler için buradayız, sonuçta şunu diyoruz; halkı ezmek gibi bişey yok, halkın gönlüne yükselmek vardır, bizim anlayışımızda sizin o yüce gönlünüze çıkabiliyorsak, ne mutlu bize şuandaki idarecilerimiz başta valimiz, belediye başkanımız diğer kamu kurum müdürleri bu anlayışla devam ediyoruz. Çünkü bizler başta sayın Cumhurbaşkanımızdan sayın başbakanımızdan, genel müdürümüzden, bu direktifleri alıyoruz ve inanının ben onların çalışmalarını gördükçe, eforlarını gördükçe, ben daha az yapıyorum, sayın bakanımızı bir Mardinde görüyoruz, bir Diyarbakırda görüyoruz, bir Siirtte, bir Vanda görüyoruz, öyle olunca bu büyüklerimiz bu kadar çalıştıkça bizim buraya gelmemizi hiç önemsemeyin
Konuşmanın ardından mahalle sakinleri mahalledeki sorunları dile getirilerek, sorunların çözüm noktasında notlar alarak, sorunların çözümü için çalışacaklarını ifade ettiler.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber