Adıyamanlılar Vakfı, Adıyamanlı hayırsever iş adamlarının katkılarıyla Adıyaman ve Halep’teki çocukların yüzünü güldürdü.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy ile Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Baydur, Gençlik Komisyonu Başkanı Cumali Doğan, Spor Komisyonu Başkanı Ramazan Belvermiş ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde okuyan bursiyer öğrencilerin katkılarıyla Adıyaman ve Halep’teki çocuklara giyim ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi bünyesinde İmam Hatip Lisesinde hafızlık okuyan toplam 350 öğrenciye ve Kâhta ilçesine bağlı Alidam köyü ilkokul öğrencilerine gönderilen kışlık giyim ve kırtasiye yardımları, Adıyaman’a ulaştırıldı. Ayrıca Halep’teki savaş mağduru olan yaklaşık 300 çocuğa da giyim ve ayakkabı yardımları, IHH aracılığı ile Halep’e gönderildi.

Adıyaman ve Halep’e gönderilen giyim, ayakkabı ve kırtasiye yardımı törenine Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Üyelerinden Mahmut Göksu, Üsküdar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Faruk Yakaryılmaz, Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcılarından Cuma Durak, Hasan Demir, Hamza Taşan ile Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Oruç ve Vakfın Genel Müdürü İzzet Demirbay katıldı.

Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, bu tür yardımların insanların temel gereksimi olduğuna vurgu yaparak, Adıyaman ve Halep’e gönderilen giyim, ayakkabı ve kırtasiye yardımlarından dolayı başta vakıf yöneticilerine ve hayırsever iş adamları ile emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür etti. 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber