Adıyaman 6-8 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Kitap ve Üniversite Günleri”ne hazırlanıyor.

6-8 Mayıs 2014 tarihleri arasında Adıyaman’da ilki gerçekleştirilecek olan etkinliğin amacına uygun bir şekilde yapılması amacıyla hükümet konağı önündeki stand kurma çalışması hazırlıkları son aşamaya gelindi.
Hükümet Konağı önünde 6 Mayıs 2014 tarihinde açılışı yapılacak olan büyük organizasyonun hazırlıklarının büyük bir kısmı tamamlandı. 10 Vakıf ve 13 Devlet Üniversitesi ile 15 yayınevi ve bir çok ünlü yazarın katılacağı Adıyaman Kitap ve Üniversite Günlerinin amacı, Üniversiteye hazırlık aşamasında olan gençlere üniversitelerin sunacağı sosyal imkanlar ve doğru tercih yapılması konusunda gençlerin yönlendirilmesi ve popüler kültürün etkisinde kalan toplumu yeniden kitapla buluşturmak olacak.
Adıyaman Kitap ve Üniversite Günlerinin açılış programı, 6 Mayıs 2014 tarihinde saat 13:30’da Mimar Sinan Kültür Parkından Adıyaman Hükümet Konağı önüne kadar sürecek olan kortejle başlayacak ve akabinde resmi açılış töreni ile devam edecek. 3 gün sürecek olan ve her gün 10:00-22:00 saatleri arasında halka açık olacak etkinlikte, programa katılan ünlü yazarlar tarafından kitaplar imzalanacak ve çeşitli konferanslar düzenlenecektir.
Editör: Adıyaman Haber