Adıyaman’ı Hentbol 2. Ligi’nde başarıyla temsil eden ve ligin bitimine iki hafta kala play-off’lara kalmayı garantileyen Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, bu sezon kendi evinde oynadığı ligin son mücadelesinden de galibiyetle ayrılarak başarısını taçlandırdı.

Bu sezon kendi evindeki son lig maçında Adana Atakan Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımına taraftarı büyük destek verdi. Adıyaman Belediyesi Kapalı Spor Salonundaki maçı, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Belediye Başkan Yardımcısı M. Said Kutlu ve Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı Kulüp Başkanı Aykut Dündar da taraftarlarla birlikte seyretti. Sezon başından bu yana hedefini 1. Lig olarak belirleyen ve kendi evindeki son lig maçına kadar namağlup yoluna devam ederek geçen hafta play-off’lara kalmayı garantileyen Adıyaman Belediyesi Hentbol takımı, güçlü rakibini de farklı mağlup etmeyi başardı. Temsilcimiz çekişmeli geçen maçtan 35-24’lük skorla galip ayrıldı.

Maç sonunda oyuncuları ve teknik heyeti aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, “Hentbolda oldukça başarılı işler yapan takımımızı desteklemek için bugün tribündeki yerimizi aldık. Bu sezon kendi evindeki son lig maçından da galibiyetle ayrılan oyuncularımızı ve hocalarımız hem galibiyetten ötürü, hem de geçen hafta garantiledikleri play-off’lardan dolayı kutladık. İnşallah takımımız gelecek sezon ilimizi 1. Lig’de mücadele edecektir” diye konuştu.

Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı Kulüp Başkanı Aykut Dündar ise, kendilerini desteklemeye gelen tüm taraftarlara ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek, “Sezon boyunca olduğu gibi bugün de terlerinin son damlasına kadar mücadele eden sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Allah’ın izniyle taraftarımızın da desteğiyle gelecek sezon Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı 1. Lig’de mücadele edecek. Bu konuda bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya ve diğer destekçilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber