Adıyaman Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımına soluk getirmesi amacıyla başlatılan çalışmalar neticesinde 10 yeni büyük otobüs daha araç filosuna dahil edildi.

Adıyaman Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımında yaşanan sorunların ortadan kaldırılması amacıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesi ile birlikte hareket kazanan şehir içi ulaşımı çalışmaları kapsamında 10 yeni büyük otobüs daha Adıyamanlıların hizmetine sunuldu.
Konu ile ilgili bilgi vererek, şehir ulaşımında yaşanan problemleri tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyleyen yetkililer, daha önce alınan otobüslere ek olarak 10 yeni büyük otobüsün daha kısa süre içerisinde trafiğe çıkacağını müjdeleyerek, “Yeni aldığımız büyük otobüsler bulvar üzerinde hizmet verecek. Bulvarda bulunan 9 metrelik 6 otobüsümüz de Altınşehir-Çevreyolu-400 Yataklı Hastane güzergahındakiyeni açılan hatta hizmet vermeye devam edecek” diye konuştu.
Şehir içi ulaşımı konusunda yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duyan vatandaşlar ise Adıyaman belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber