Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri, somun fırınlarına gece denetimi gerçekleştirilirken denetimler kapsamında kentin birçok noktasındaki fırınlar gözden geçiren ekipler hijyen, ruhsat ve gramaj incelemesi yaptı. Kurallara uymayan işyerlerine uyarı ve cezai işlemler uyguladı.
Denetimler hakkında bilgi veren yetkililer,"Halkımızın sağlıklı ekmek tüketmesi için esnaflarımıza yönelik denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bugün somun ekmeği yapan fırıncılarımızı ziyaret ederek, kurallara uyup uymadıklarını inceledik. Hijyen, gramaj ve temizlik gibi temel kurullara uymadığını tespit ettiklerimize gerekli yasal uyarı ve işlemlerde bulunduk. Bu yöndeki çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sürekli devam edecektir” şeklinde konuştu.
Fırınlara yönelik denetim yapıldığını gören vatandaşlar ise memnuniyetini dile getirerek, zabıta ekiplerine teşekkürlerini belirtti.

Şehit Akıncı gözyaşları arasında Adıyaman Şehitliği’ne defnedildi  - Videolu Haber Şehit Akıncı gözyaşları arasında Adıyaman Şehitliği’ne defnedildi - Videolu Haber

 

Kaynak: PHA

Kaynak: pha