Yetim-Der Yardımlaşma Derneği Adıyaman Temsilcisi Mehmet Tırpan,GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz'ı ziyaret etti.

"İhtiyaç sahiplerine ulaşmak istiyorlarsa bizlerle irtibata geçsinler"

Tırpan, ziyarette yaptığı konuşmasında, devlet her şeye, herkese ulaşamayabileceğine işaret ederek, "STK'lara iş düşüyor."dedi.

"Hepimiz yaşadığımız kentin sosyal yaralarını sarmakla mükellefiz" diyen Tırpan, "Bu açıdan karınca kadarınca bizlerde hizmet etmeye çalışıyoruz. 12 bot ve kaban yardımımız oldu. Soba temin ettik, odun kömür ihtiyacı olanların ihtiyacını karşıladık. Bazı evlerde hiç bir şey yoktu onlara ev malzemeleri temin ettik.120 adet kumanya dağıttık. Buradan imkanı olan vatandaşlarımızda ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istiyorlarsa bizlerle irtibata geçsinler."şeklinde ifade etti.

"Bizlerde cemiyet olarak sizlere destek olacağız"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ise "Sosyal faaliyetleriyle dikkat çeken derneğinizin bölgemizdeki faaliyetleri bizleri ziyadesiyle memnun etti, bizlerde cemiyet olarak sizlere destek olacağız." dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha