Haber Sitemiz Adıyamanlılar Net makale yazarlarından, yayınlanmış “Aşkın Suskun Hali” ve “Bana Bir Gül Ver” isimli kitapları bulunan Adıyaman’lı Yazar Irmak Suna Binici Ankara Kitap Fuarında kitapseverlerle buluşuyor.

Konuyla ilgili Bilgi veren Yazar Irmak Suna Binici; “19 Şubat 2019, Salı günü saat 16.00-18.00’da Ankara Kitap Fuarında kitapseverlerle buluşuyoruz. Tüm okur severleri Ankara Kitap Fuarı imza günümüze bekliyorum” dedi.

Yazar Irmak Suna Binici Kimdir;

1975 Adıyaman doğumlu eğitimci yazar Irmak Suna Binici Felsefe öğretmenidir. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Ankara Gazi Üniversitesinde yükseköğrenimini tamamladı. 3 çocuk annesi olup halen Ankara’da yaşamaktadır. 11 yıldır öğrenci ve ailelere danışmanlık hizmeti vermektedir. Eğitim seminerleri hala devam etmektedir. Çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapmaya devam ediyor. Yazarın yayınlanmış olan ilk kitabı ‘Aşkın Suskun Hali’ milli, manevi, aşk şiirleri ve denemelerden oluşmaktadır. İkinci kitabı olan ‘Bana Bir Gül Ver’ isimli kitabı ise aşk şiirleri ve anılardan oluşmaktadır. Bestelenmiş iki şiiri bulunuyor.

13. Ankara Kitap Fuarı imza günü

Stant No: C-18

Tarih: 19 Şubat 2019 Salı Günü

Saat 16.00-18:00

Yer: Congresıum ANKARA

Söğütözü Caddesi No: 1/A Çankaya/ANKARA

Editör: Adıyaman Haber