Adıyaman'da yağan yağmura ve üstününün kirlenmesine aldırmadan minibüsün altına uzanarak yavru kediyi kurtaran Polis Memuru İbrahim Çılğınözü’nün bu hareketi takdir toplamıştı.

 Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper’le birlikte Polis Memuru İbrahim Çılğınözü’nü valilik makamında kabul ederek gösterdiği örnek davranışından dolayı “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

 Polis Memuru İbrahim Çılğınözü’nü örnek davranışından dolayı ödüllendiren Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, “Bizim en önemli görevlerimizden birisi de zor durumda olan herkese yardımcı olmaktır. Polisimizin de görevi budur. Polis Memurumuz İbrahim Çılğınözü de önceki gün rastladığı ve bir minibüsün tekelerine sıkışan yavru kediyi hiç tereddüt etmeden kurtarmıştır. Unutulmamalıdır ki örfümüzde, adetimizde ve geleneklerimizde de hayvanlara karşı bir koruma ve şefkat vardır. Polisimizin bu örnek davranışı göğsümüzü kabarttı. Bu örnek davranışından dolayı Polis Memuru İbrahim Çılğınözü’nü başarı belgesiyle ödüllendirdik. Polisimiz bizim her zaman iftihar vesilemizdir. Bu olay polisimizin ne kadar örnek insan olduğunu, gerektiğinde ne kadar çalışkan ve fedakârlık yaptığının bir numunesidir. Bu hareketin herkese de örnek olmasını diliyoruz.” dedi.


Kaynak:PHA

Editör: Adıyaman Haber