Malazgirt Zaferi Kutlamaları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyetle birlikte Muş’a giden Aydın daha sonra Ağrı ve Van illerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Ağrı’nın Patnos ilçesini ziyaret eden Aydın, AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Patnos’ta esnaf ziyaretleri yapan Aydın, Patnoslu vatandaşlarla da sohbet etti.

Aydın’ın Ağrı’dan sonraki ikinci durağı ise Van oldu. Erciş ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan Aydın, esnaf ziyareti sonrası AK Parti İlçe Başkanlığına ziyarette bulunup, parti teşkilat mensuplarıyla yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Erciş’ten geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşayan Van’ın Özalp ilçesine geçen AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, incelemeler sonunda yaptığı açıklamasında; “Elbirliği ile afetin izlerini silmek için gerekeni yapıyoruz. Sorunları yerinde tespit ediyor ve çözümü için gayret gösteriyoruz. AK Parti iktidarı olarak, tüm kurumlarımızla birlikte doğal afetlerden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha