Kuştepe, Perre Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul’da gerçekleştirilen ve dünyanın sayılı turizm fuarları arasında gösterilen Emit Fuarı’na katıldıklarını ve çok verimli geçtiğini kaydetti.

Kuştepe, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez öncülüğünde açılan stantta Adıyaman'ın tüm güzelliklerinin son derece güzel anlatıldığını ifade ederek, "Bizleri orada hiç yalnız bırakmadılar ama bu sene o kadar güzel bir şey oldu ki, valimizle, belediye başkanımızla beraber tek tek stantları ve tur operatörlerini gezdik, bu sene turlarda yüzde 30 artış olacak."şeklinde konuştu.

-"HERKES TAŞINA TOPRAĞINA SAHİP ÇIKSIN"

Düzenledikleri turlar hakkında bilgi veren Kuştepe, şunları ifade etti:

"Her hafta Kahramanmaraş’ta ki kayak merkezi turumuz var, gerçekten de giden tüm insanlarda çok memnun kalıyorlar, her kesede tavsiye ederim. İşte memuru olsun, normal tatili olanlar pazar gününe denk getiriyor bizimle beraber turlara katılıyorlar ve bizimde kayak merkezi turumuz her hafta pazar günü devam ediyor.

Biz Türkiye’nin her yerine tur düzenliyoruz. Mesela, Karadeniz yapıyoruz, Nemrut'a zaten her gün turlarımız var, mart ayından başlıyoruz ta ki, ekim ayına kadar devam ediyor. Hem güneşin doğuşu hem batışını görmek isteyenler için sürekli tur düzenliyoruz. Turlarımız Batum, Gürcistan, Mardin, Somuncu Baba, Halfeti ve daha sayamadığım bir çok yere tur düzenliyoruz.

Türkiye’nin her tarafı güzel, her yerin kendisine özel örf, adetleri vardır ama insanlar tabi ki de en çok karadenizi tercih ediyor, çünkü, Batum'da olduğu için diyor ki ben avrupaya gideceğim pasaport sorunu da yok orada hem, kimliğiyle normal giriş yapabiliyor o yüzden bizim karadeniz turlarımız daha kalabalık oluyor. Biz yaz, kış turlara hiç ara vermeden devam ediyoruz. Benim herkesten ricam herkes taşına, toprağına sahip çıksın. Allah devletimize milletimize zeval vermesin ve bir daha bu Elazığ olaylarını, Van olaylarını göstermesin."şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha