Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan güneşin doğuşunun ve batışının en güzel izlendiği 2 bin 206 metre yükseklikteki Dünya’nın 8. Harikası Nemrut Dağı’nda 29 yıldır görev yapan ve aynı zamanda Nemrut Dağı Fotoğraf Sanatı Dernek (NEFSAD) Başkanlığını yürüten Bilal Mente'ye Adıyaman Valiliği tarafından "Nemrut Dağı Milli Parkına gelen yerli yabancı turistler ile Devlet büyüklerini karşılamada göstermiş olduğu misafirperverlik, mihmandarlık ve enformasyon görevini başarıyla ifa etmesi" nedeniyle hazırlanan başarı belgesi Adıyaman Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü İsmail Kozan, tarafından verildi.

Daha önce birçok kez kurumlar ve amirleri tarafından ödüllendirilen Bilal Mente, Adıyaman Valiliği tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilirken Nemrut Dağı Milli Parkına gelen yerli yabancı turistler ile Devlet büyüklerini karşılamada göstermiş olduğu misafirperverlik, mihmandarlık ve enformasyon görevini başarıyla ifa etmesi nedeniyle bu ödüle layık görülmüştü.

Başarı belgesi Adıyaman Valiliği tarafından Bilal Mente’ye verilmek üzere Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü İsmail Kozan tarafından makam odasında düzenlenen mini törenle takdim edildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha