Şehit ailesini ziyaret sırasında Vali Mahmut Çuhadar’a Gölbaşı Kaymakamı Mutlu Köksal, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık ve diğer yetkililer eşlik etti. 
Vali Mahmut Çuhadar’ı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özer Salik’in babası Metin Salik karşıladı. 
Gerçekleşen ziyarette Vali Mahmut Çuhadar, şehit Jandarma Uzman Çavuş Özer Salik’in  babası Metin Salik ve annesiyle sohbet etti. Ailenin isteğinin olup olmadığını soran Vali Çuhadar, “Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onlar vatanımızın bekası ve aziz milletimizin huzuru, güveni ve istikbali için varlığını vatan topraklarına adamışlardır. Şehitlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Allah onlardan razı olsun. Şehidimiz mertebelerin en yücesi olan şehadet mertebesine erişmiştir. Vatanı, milleti ve bayrağı için şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyor, siz kıymetli ailelerimize de sabır ve metanet diliyorum”dedi.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özer Salik’in babası Metin Salik ise, Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha