Ulubey mesajında, "Pandemi nedeniyle kapanma sürecine girdiğimiz bu günlerde 1 Mayıs' ı alanlarda  kutlayamasak da, hak ve emek mücadelesi kutsalımızdır diyerek, alın  teriyle üreten emekçilerimizin sesi olmaya, onların sorunlarını anlatmaya, paylaşmaya devam edeceğiz.
Pandemi süreciyle beraber daha da büyüyen işsizlik, artan hayat pahalılığı nedeniyle toplumun büyük bir kesimi borç krizi, yokluk, yoksulluk  içinde yaşam mücadelesi veriyor.

Emeğiyle geçinenlerin işi daha da güçleşti.( Yetkililer bu zorlu  süreçte herkese aş, iş, herkese gelir desteği sağlamak durumunda ve  sorumluluğunda olmalıdır.)

Hiç kimsenin işsiz kalmadığı, emekçinin sorunlarına  çözüm üretildiği, adaletin,  liyakatın öncelikli olduğu, insani yaşam koşullarına  uygun asgari ücret, kıdem tazminatı ve emeklilik hakkı tüm çalışanlara tanınan bir  hak olmalı.
İşçi sınıfının emek, barış, hak ve adalet mücadelesi için  1 Mayıs 1977de kaybettiğimiz canları saygıyla anıyorum.

Herkesin insan onuruna yakışan bir şekilde, emeğinin karşılığını alması, haksızlığın,adaletsizliğin olmadığı, emeğin sömürülmediği  temennisiyle tüm emekçilerin 1Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutluyorum. Saygılarımla." Dedi.

Editör: Adıyaman Haber